Van het Werkplatforms van China de Online Markt

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenindustriële lift

Eigenschappen en voordelen van de industrie de de opheffende klemmen

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China China Work Platforms Online Market certificaten
China China Work Platforms Online Market certificaten
U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— Tim

Heeft uw sourcing platform een goede reputatie, zeer punctueel was de levertijd, was er geen geval van slechte voorraad, en vonden wij geen lading DA

—— M. Carlos

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de vlagkwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van Duitsland opdracht!!

—— Duitsland Fabian-Scherb

Eigenschappen en voordelen van de industrie de de opheffende klemmen

Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

de opheffende klemmen van de staalplaat

,

de industrie opheffende klemmen

,

staal opheffende klemmen

Staalplaat het opheffen klemt ook genoemde de industrie opheffende klemmen vast, metaal opheffende klemmen, die klemmen opheffen.

De horizontale ook genoemd van de plaatklem klem van het hefboomstaal, de plaatklem van het horizonstaal, de klem van de staalplaat, horizontale het opheffen klem etc. namen.

Horizontale het opheffen het type van klemvob Capaciteit van 0.8 ton aan 16.0 ton. Kaak die van 0 mm voor 150 mm openen. Toepassing: Het horizontale opheffen van staalplaat, of de plaat van het vervoerstaal.

Het horizontale materiaal van de staalplaat clampraw: laag koolstofstaallegering.

Het opheffen van CDH verticale klem ook genoemd CDH de verticale klem van de staalplaat, het opheffen van CDH de verticale namen van de staalklem etc.

De verticale opheffende die klem van CDH voor verticale opheffende staalplaten wordt gebruikt, staalstructuren werkt etc. stukken. De verticale opheffende klem van CDH is duurzaam, en gemakkelijk om te gebruiken aan het werken. Wanneer het werken, worden twee stukken die klemmen opheffen geadviseerd voor het opheffen van verrichting.

De verticale opheffende klem van CDH heeft het het aanhalen slotmechanisme met veerwerking, dat verzekert een positieve eerste het vastklemmen kracht zal.

Het opheffen van CDH verticale klemcapaciteit van 0.8 ton aan 16.0 ton, Kaak die van 0mm tot 125mm openen.

De verticale opheffende de klem grondstof van CDH is lage hoge koolstof - het staal van de kwaliteitslegering. Alle gesmeed en thermisch behandelde klemmen. Levensduur en gewaarborgde veilige prestaties.

Betreffende Staalplaat het opheffen klemmendetails, eigenschappen en voordelen van de Industrie vriendelijk te voelen de de opheffende klemmen, Metaal het opheffen de klemmentoepassing en de prijslijst, gelieve vrij contact met ons. Professioneel zal de de diensthoop uw tevredenheid worden.

Fijner Opheffend de Hulpmiddelenco. van Shandong, Ltd

Skype: faithjiang888

Contactgegevens
China Work Platforms Online Market

Contactpersoon: tt

Direct Stuur uw aanvraag naar ons